Post by amestaxsudis on Feb 11, 2022 1:11:45 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Touchgrind Skate 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Touchgrind Skate 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хакни всички ▞▞▞
▞▞▞ Touchgrind Skate 2 2022 version ▞▞▞
Не обичам да плащам за паркове, загуба на пари за парковете. Парковете трябва да са безплатни. Powerslide има най-лошия начин за създаване на слайд. Като цяло, това е хубава игра.
Гадно е, че трябва да плащаш за всичко и някои трикове са наречени погрешно. Освен ако не желаете да плащате истински пари, наистина няма нищо интересно в играта. Помислете също, че този, който е направил тази игра, дори не знае какво е скейтборд. Много ограничаваща игра, препоръчвам да не играете, освен ако нямате пари.
Ужасните контроли биха били по-добри, ако беше просто реклама над реклама, пусната в продължение на 5 минути, би било по-добре да играете на добрия стар велосипед BMX, който е (вероятно само малко по-добър.)
Touchgrind Skate 2 Sports dcz
Обичам тази игра главно защото съм скейтър, но можете да станете много добри, много бързо и е супер забавно, дори получих 10 милиона точки и играя само от 2 седмици, невероятно е, наистина ви я препоръчвам да опитате !
Уралски баба изтегляне на песента. Avi формат изтегляне ...
Изтегляне street legal racing by ssaavvll. Трактор симулатор ...
Съжалявам, че оценявам това само като 2 звезди BC, получаваме само една карта, така че моля, нека имаме поне повече карти за игра на BC, забавно е и това, но повече безплатни карти биха били добре, благодаря
Mnogo qka ama neme puska da igraq
Контролите са доста грешни. Беше забавно да се играе за малко, но контролите го направиха разочароващо, има нужда от работа, но предполагам прилично
Това е добра игра, но мразя, че трябва да плащате за други лостове, предполагам и трябва да има като свободен стил и можете да правите каквото искате, без да се притеснявате за времето
Touchgrind Skate 2 Sporta spēles sfna
Nogo e gotina
Първоначално беше добре, но после започна да се забива непрекъснато. Няма нищо общо с това, че телефонът ми не е добър, защото други игри работят на моя телефон. Дори не мога да правя нищо друго, освен просто да съм в менюто и да не правя нищо.
Срам ме е, че си мисля, че мога безболезнено да актуализирам приложенията си. Актуализирах този наскоро (за който платих) и сега трябва да преглеждам реклами. Искам да кажа, че е невероятно, но напълно го вярвам. Не бих губил нито стотинка за тази игра само поради тази причина.
Много е трудна
Страхотна игра, единствените недостатъци са, че трикове движението може да бъде много подобно на друг трик и че трябва да купувате други карти. Единствената ми препоръка е да добавите друг начин за получаване на карти. Може би запазете покупка само на 1 или 2 карти, но добавете други начини да получите някои. Над всичко страхотна игра и ще я препоръчам на приятелите си.
3 сваляне на игри на 2 без. ... Наруто 2 сезон изтеглите всички серии чрез торент в добро като. ... Touchgrind skate ios.
Доста добре за прекарване на време за малко, но е гадно, че можете да получите само една карта, без да плащате. Този, който получавате с изтеглянето, е доста скучен
Touchgrind Skate 2 Sportsspill ezz
Daiba heitarite pishat hez da mislqt daiba pederazite damigo duhat
целият парк с изключение на един трябва да бъде закупен. Защо всички вие не запазите цена за един най-луд парк и не запазите другите паркове на ниво мъдро, за да бъдете отключени как го направихте вие в играта bmx. все още не съм го инсталирал, защото не е съвместим с моето устройство T-T
Игра terbel игра първо имах проблеми и второ трябва да си купите други карти и последно контролите са толкова трудни, правят ги по-лесни и затова изтрих играта таааааааааа, направи играта по-добра
по-ранните контроли бяха по-лесни, отколкото сега. текущите контроли са адски трудни 😡!!
Много е забавна. Не мислите а веднага теглене.
Teglete bez da mislite vqrno che se opravlqva drydno no e mnogo qko
Минах играта.Много хубава игра!!!Много добра игра!
Евтиният истински скейт е доста добър, но трябва да играете за карти
Добра идея, но просто ми се струва, че понякога разпознава пръстите ми, а понякога не, което е много изнервящо. Също така не виждам накъде отивам... Пейзажен изглед с контроли с един пръст за релсите, докато не се откачите?
Аааа! !!!!
My Cooking: Chef Fever Games Arcade gbs
Супер игра със тези трикове със скейтборда
Забавно и пристрастяващо, но след като се справяте с всички предизвикателства, наистина няма смисъл да играете, тъй като всички други „нива“ в играта се купуват с истински пари :/ Жалко е, защото наистина имах много време с това просто и пристрастяващо време прахосник, но завърших предизвикателствата най-много за няколко дни и наистина няма какво да правя след това
Играх това с часове на ден, когато бях по-млад и го обичах. Реших да го изтегля отново, за да видя какво е новото и не се промени. Наистина е забавно да се кара наоколо, но те трябва да направят парковете безплатни, защото става скучно да караш един и същ парк отново и отново.
Контролите са гадни и наистина е трудно да правиш това, което искаш. Също така powerslides просто не работят изобщо. И някои мисии няма да ви покажат как трикът изглежда като бивш невъзможен.
Тестови задачи по руски език за 2 клас изтегляне ...
Празна форма банка втб 24 изтегляне. Изтегляне на ...
Ами да знаете, че тази игра е много хубава и като цяло ми харесва
Скапана игра
Обичам тази игра, хубав геймплей, качествена графика и най-доброто от всичко БЕЗ РЕКЛАМИ. Открих само няколко недостатъка. Урокът всъщност не учи играчите как да правят трикове, той просто им показва видео и очаква да го копират. Освен това не покрива всички трикове като darkslide, невъзможно и т.н. Трябваше да търся видео как да го направя за предизвикателства. Освен това, освен няколко грешки, това е наистина добра игра. Препоръчвам да закупите и другите карти, заслужава си. Също така моля актуализирайте

21-ви век бих харесал
Скапвам се да правя трикове
Ужасно е най-добрата дума, която да го опише. Ако искате добра симулация на скейтборд, определено няма да я намерите тук. Това е ужасно приложение. Нито един от контролите не работи и аз започнах да плача от разочарование. Не изтегляйте, моля.
Touchgrind Skate 2 Sportsspill ezz